پروژه کاشت یونجه

نوشته شده توسط:mimi hos | ۰ دیدگاه

پروژه کاشت یونجه


پروژه کاشت یونجه

دسته: کشاورزی
بازدید: 1 بار

فرمت فایل: docx
حجم فایل: 1301 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 56

پروژه حاضر در 54 صفحه در رشته های کشاورزی با وسواس تمام برای ارائه در مقاطع ارشد و کارشناسی آماده گردیده است در ضمن فهرست مطالب در زیر آماده است


قیمت فایل فقط 16,500 تومان


خرید


فهرست مطالب


عنوان                                                                                                          صفحه


فصل اول:یونجه و انواع آن


1-1- مقدمه ................................................................................................................................... 2


1-2-عملیات کاشت یونجه ............................................................................................................. 3


1-2-1 کلیات................................................................................................................................. 3


1-3– مبدا اولیه یونجه..................................................................................................................... 4


1-4 – انواع یونجه ایرانی................................................................................................................. 5


1-4-1 یونجه بغدادی ..................................................................................................................... 5


1-4-2 – یونجه همدانی.................................................................................................................. 5


1-4-3 – یونجه یزدی..................................................................................................................... 5


1-4-4 – یونجه بمی....................................................................................................................... 6


1-5 – خواص گیاهشناسی یونجه..................................................................................................... 6


1-6 – کشت و کار یونجه................................................................................................................ 7


1-7 – ارقام مختلف یونجه در دنیا.................................................................................................... 11


1-7-1– یونجه Argentine........................................................................................................... 11


1-7-2 – یونجه South African................................................................................................... 11


1-7-3 – Provance.................................................................................................................... 11


1-7-4 – یونجه  Buffalo.............................................................................................................. 12


1-7-5 – یونجه Williamsburg.................................................................................................... 12


1-7-6 – یونجه Talent................................................................................................................. 12


1-7-7 – یونجه Turkistan........................................................................................................... 12


1 –7- 8 – یونجه  nemostan.......................................................................................................... 13


1 -7- 9 – یونجه  hardistan........................................................................................................... 13


1-7- 10 – یونجه  Orestan............................................................................................................ 13


1-7- 11 – یونجه  grimm.............................................................................................................. 13


1-7-12 – یونجه  Gossak.............................................................................................................. 13


1-7-13– یونجه Canadian variegated  ......................................................................................... 13


1-7- 14 – یونجه  Ladak............................................................................................................. 13


1-7- 15 – یونجه  Baltic.............................................................................................................. 14


1-7- 16 – یونجه  Hardigan....................................................................................................... 14


1-7- 17 – یونجه Ranger............................................................................................................ 14


1-7-18 – یونجه  Atlantic........................................................................................................... 14


1-7-19 – یونجه  Narragansett................................................................................................. 14


فصل دوم : مراحل کاشت و داشت یونجه


2-1-  طرق کشت یونجه................................................................................................................. 16


2-1-1- کاشت زیر......................................................................................................................... 17


2-1-2- کاشت به صورت خالص ................................................................................................... 18


2-1-3- کاشت مخلوط .................................................................................................................. 18


2-2- کود و مواد غذایی یونجه ........................................................................................................ 21


2-2-1- کود ازته ........................................................................................................................... 22


2-2-2- کودهای فسفره .................................................................................................................. 22


2-2-3- کود پتاسه ......................................................................................................................... 23


2-2-4- کلسیم .............................................................................................................................. 23


فصل سوم : اصول آبیاری و مقایسه ارزش غذایی


3-1- آبیاری .................................................................................................................................. 27


3-2- انتخاب بذر ........................................................................................................................... 29


3-3- استفاده از یونجه .................................................................................................................... 31


3-4- استفاده از چراگاه ................................................................................................................... 33


3-5- مقایسه ارزش علوفه ای اندامهای یونجه ................................................................................... 35


3-6- چگونگی ذخیره ازت در ریشه یونجه ...................................................................................... 36


3-7- مبدا گونه های یونجه ............................................................................................................. 38


3-8- اکو تیپ های مختلف یونجه ................................................................................................... 40


فصل سوم : نتیجه گیری


3-1- نتیجه گیری  ......................................................................................................................... 40


3-1- نتیجه گیری  ......................................................................................................................... 40



4-1 منابع فارسی............................................................................................................................. 45


4-2- منابع انگلیسی ....................................................................................................................... 45



فهرست اشکال


عنوان                                                                                            صفحه



شکل 1-1- مزرعه یونجه ................................................................................................................ 3


شکل 1-2- تصویر گیاه یونجه ......................................................................................................... 4


شکل 2-1- طریقه کاشت ................................................................................................................ 16


شکل 2-2- کمبود غذایی یونجه ....................................................................................................... 24


شکل 3-1- نحوه آبیاری مزرعه ........................................................................................................ 27


شکل 3-1- مقایسه ارزش علوفه ای اندامهای یونجه .......................................................................... 34


فهرست جداول


عنوان                                                                                            صفحه


 جدول 3-1- اعضای سبز یونجه با درصد تقریبی مواد غذایی ماده خشک ............................................ 35



قیمت فایل فقط 16,500 تومان


خرید


برچسب ها : پروژه کاشت یونجه , عملیات کاشت داشت و برداشت یونجه , مبدا اولیه یونجه4 , انواع یونجه ایرانی , یونجه بغدادی , یونجه همدانی


    هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...