پروژه کاشت یونجه
نوشته شده توسط:mimi hos در فنی و مهندسی » کشاورزی و زراعت | ۰۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۷ | ۰ دیدگاهپروژه کاشت یونجه

دسته: کشاورزی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: docx
حجم فایل: 1301 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 56
پروژه حاضر در 54 صفحه در رشته های کشاورزی با وسواس تمام برای ارائه در مقاطع ارشد و کارشناسی آماده گردیده است در ضمن فهرست مطالب در زیر آماده است
قیمت فایل فقط 16,500 تومان

فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول:یونجه و انواع آن
1-1- مقدمه ................................................................................................................................... 2
1-2-عملیات کاشت یونجه ............................................................................................................. 3
1-2-1 کلیات................................................................................................................................. 3
1-3– مبدا اولیه یونجه..................................................................................................................... 4
1-4 – انواع یونجه ایرانی................................................................................................................. 5
1-4-1 یونجه بغدادی ..................................................................................................................... 5
1-4-2 – یونجه همدانی.................................................................................................................. 5
1-4-3 – یونجه یزدی..................................................................................................................... 5
1-4-4 – یونجه بمی....................................................................................................................... 6
1-5 – خواص گیاهشناسی یونجه..................................................................................................... 6
1-6 – کشت و کار یونجه................................................................................................................ 7
1-7 – ارقام مختلف یونجه در دنیا.................................................................................................... 11
1-7-1– یونجه Argentine........................................................................................................... 11
1-7-2 – یونجه South African................................................................................................... 11
1-7-3 – Provance.................................................................................................................... 11
1-7-4 – یونجه Buffalo.............................................................................................................. 12
1-7-5 – یونجه Williamsburg.................................................................................................... 12
1-7-6 – یونجه Talent................................................................................................................. 12
1-7-7 – یونجه Turkistan........................................................................................................... 12
1 –7- 8 – یونجه nemostan.......................................................................................................... 13
1 -7- 9 – یونجه hardistan........................................................................................................... 13
1-7- 10 – یونجه Orestan............................................................................................................ 13
1-7- 11 – یونجه grimm.............................................................................................................. 13
1-7-12 – یونجه Gossak.............................................................................................................. 13
1-7-13– یونجه Canadian variegated ......................................................................................... 13
1-7- 14 – یونجه Ladak............................................................................................................. 13
1-7- 15 – یونجه Baltic.............................................................................................................. 14
1-7- 16 – یونجه Hardigan....................................................................................................... 14
1-7- 17 – یونجه Ranger............................................................................................................ 14
1-7-18 – یونجه Atlantic........................................................................................................... 14
1-7-19 – یونجه Narragansett................................................................................................. 14
فصل دوم : مراحل کاشت و داشت یونجه
2-1- طرق کشت یونجه................................................................................................................. 16
2-1-1- کاشت زیر......................................................................................................................... 17
2-1-2- کاشت به صورت خالص ................................................................................................... 18
2-1-3- کاشت مخلوط .................................................................................................................. 18
2-2- کود و مواد غذایی یونجه ........................................................................................................ 21
2-2-1- کود ازته ........................................................................................................................... 22
2-2-2- کودهای فسفره .................................................................................................................. 22
2-2-3- کود پتاسه ......................................................................................................................... 23
2-2-4- کلسیم .............................................................................................................................. 23
فصل سوم : اصول آبیاری و مقایسه ارزش غذایی
3-1- آبیاری .................................................................................................................................. 27
3-2- انتخاب بذر ........................................................................................................................... 29
3-3- استفاده از یونجه .................................................................................................................... 31
3-4- استفاده از چراگاه ................................................................................................................... 33
3-5- مقایسه ارزش علوفه ای اندامهای یونجه ................................................................................... 35
3-6- چگونگی ذخیره ازت در ریشه یونجه ...................................................................................... 36
3-7- مبدا گونه های یونجه ............................................................................................................. 38
3-8- اکو تیپ های مختلف یونجه ................................................................................................... 40
فصل سوم : نتیجه گیری
3-1- نتیجه گیری ......................................................................................................................... 40
3-1- نتیجه گیری ......................................................................................................................... 40
4-1 منابع فارسی............................................................................................................................. 45
4-2- منابع انگلیسی ....................................................................................................................... 45
فهرست اشکال
عنوان صفحه
شکل 1-1- مزرعه یونجه ................................................................................................................ 3
شکل 1-2- تصویر گیاه یونجه ......................................................................................................... 4
شکل 2-1- طریقه کاشت ................................................................................................................ 16
شکل 2-2- کمبود غذایی یونجه ....................................................................................................... 24
شکل 3-1- نحوه آبیاری مزرعه ........................................................................................................ 27
شکل 3-1- مقایسه ارزش علوفه ای اندامهای یونجه .......................................................................... 34
فهرست جداول
عنوان صفحه
جدول 3-1- اعضای سبز یونجه با درصد تقریبی مواد غذایی ماده خشک ............................................ 35
قیمت فایل فقط 16,500 تومان

برچسب ها : پروژه کاشت یونجه , عملیات کاشت داشت و برداشت یونجه , مبدا اولیه یونجه4 , انواع یونجه ایرانی , یونجه بغدادی , یونجه همدانی
نظرات
ارسال نظر